Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çOkay daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin aksine çOkay daha hızlı bir şekilde inşa edilen prefabrik evler, bileşenleri fabrikada monte edildiği için üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Çok az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik ev modeli içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan herkese en iyi ergonomiyi yaşatır.

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Prefabrik ev diğer konut modellerinde olduğu gibi yapı ruhsatı ve iskan iznine tabidir. İlçe ve şehirlerde hazır ev yapı ruhsatı için bağlı bulunulan belediyeye başvurulur.

Konusunda uzman olup olmadıklarından emin olun. • Sözleşmeyi detaylı inceleyin. • Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin. • Size sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir dilemma yaşadığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin.

Prefabrik evlerin ömrünü prefabrik ev modelleri bakımları belirlemektedir. Belirli aralıklarda binaların iç ve dış boyalarının yapılması gerekmektedir. Bu aralıklar betonarme evler için de gerekli olarak belirgin aralıklardır. Aynı zamanda kullanıma bağlı olarak binanın herhangi bir yerinde oluşacak bozulma durumunda bozulan malzeme çok düşük bir maliyete değiştirilebilmekte ve yerine prefabrik ev yenisi takılabilmektedir.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik prefabrik ev modelleri ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki 1 veya 2 katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan two, three katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin zemin betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına prefabrik ev modelleri varana kadar her uygulama üretici firma tarafından gerçekleştirilmektedir.

Bu nedenle Karmod deprem konteyneri güvenli konut tercihinde ilk sırada yer almaktadır. Yeni nesil yapının yüksek yalıtımı enerji harcamalarını hissedilir oranda azaltmaktadır. Karmod konteyner ev kullanıldığı uzun yıllar boyunca enerji harcama giderlerini azaltarak kazandırmaktadır.

Kısa zamanda güvenli konut sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın alma aşamalarını sizin için derledik;

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum prefabrik ev modelleri yapılabilir.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çOkay farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Yeni nesil teknolojideki makinelerin kullanıldığı modern bant hatlarında prefabrik ev saatler içerisinde üretilmektedir.

Report this wiki page